Als ondernemer is de kans groot dat je al eens achter je computer of schrijftafel hebt gezeten, starend naar het scherm van je computer of naar de pen en papier in je hand, klaar om je verhaal neer te schrijven, maar verder dan 2 zinnen kom je niet… 

 

Ik geloof thans heel erg in een sterk verhaal, zeker als het authentiek is, want laat authenticiteit nu een van de kernwoorden zijn waar ik voor sta.

Geloof me, het duurde voor mij ook best een tijdje om erachter te komen wat mijn verhaal dan eigenlijk is en waar ik voor sta.

 

Om te beginnen, ik was niet altijd fotograaf, maar ik herinner mij uit mijn middelbare schoolperiode dat ik graag audiovisuele kunsten wilde gaan volgen maar dat ik dat niet mocht… Ik deed dan maar braafjes mijn ASO in het college verder. 

Na het middelbaar meteen fotografie gaan studeren kon niet, dus koos ik voor interieurarchitect.

Tijdens deze opleiding leerde ik vooral naar de dingen te kijken.

Met het eerste loon dat ik kreeg als interieurarchitect kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera, de passie voor “kijken” werd alsmaar groter en het jaar daarop begon ik aan mijn avondopleiding tot fotograaf. Want bijleren, ik noem het zelf ook graag “in beweging blijven”, is nog zo een van die kernwaarden waar ik voor sta.

Ik verkoos fotografie eigenlijk al altijd boven het ontwerpen, al duurde dat enkele jaren vooraleer ik dat goed en wel besefte… 

Mijn kennis als ontwerper gaat zeker niet verloren en neem ik mee in mijn fotografie, in feite kijk ik door mijn camera als een ontwerper. Op die manier creëer ik beelden in plaats van dat ik foto’s neem.

 

 

Tijdens al die jaren leerde ik niet alleen beter fotograferen, ik kwam ook te weten dat ik anderen graag help én dat ik graag vorm geef aan dingen. 

 

 

Daardoor help ik nu ontwerpers, vakmensen en kleine of creatieve bedrijven met het brengen van hun verhaal zodat hun onderneming on- en offline zichtbaar wordt, met echte, kwalitatieve én creatieve beelden die precies aansluiten bij jouw waarden.

 

Qualified photographer since 2013

Passionated since forever

Follow me!


Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze site mag worden verveelvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door kopieën, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.